-
خانه
-
بایگانی نوشتهها
بایگانی نوشتهها
امروزه خیلی از اخبار رسانه های اجتماعی تعداد زیادی شعارهای انگیزشی را نشان می دهد که ما را در به آغوش کشیدن و جشن گرفتن شکست ها ترغیب می کند و می گویند شکست بهترین راه یادگیری است اگر از آن یاد بگیریم. تمام این تئوری ها عالی هستند اما چطور می توانیم حامی خودمان باشیم تا نسبت به شکست، شجاعت و خودباوری پیدا کنیم و یاد بگیریم و حرکت کنیم.
حتما این تجربه را دارید که در مورد موضوعی حرف می زنید تا به اقدام در مورد آن تصمیم بگیرید. با این نوع کار نوعی تعهد در خودتان نسبت به آن مسئله ایجاد می کنید. تعهداتی وجود دارند که زمانی در انسان شکل می گیرند که به کسی زنگ بزنیم یا از چیزی طرفداری کنیم مخصوصاْ اگر این مسئله برایتان هم معنادار باشد و هم واقعی، دو ویژگی که غالباْ در موضوعات با محوریت انسان قابل رویت هستند همراه با این نوع از تعهدات، مسئولیت های دیگری نیز وجود دارد که موجب تضعیف یا تشدید تعهد اولیه می گردد.
در دنیا تحقیقات گسترده ای بر روی میزان عملکرد و بهره وری کارکنان سازمان های بزرگ و متوسط انجام شده است که یکی از معروف ترین و معتبرترین موسسات گالوپ بوده است. تحقیقات گالوپ بر روی سازمان های دنیا نشان دهنده پایین بودن میزان تعامل و عملکرد و بهره وری کارکنان با آن ها بوده و نکته جالب اینکه کوچینگ سازمانی (که بر اساس صلاحیت های فدراسیون جهانی کوچینگ ICF اجرا می شود)با توجه به ماهیت این تحقیقات به میزان شگفت انگیزی می تواند به افزایش نرخ بهره وری و عملکرد پرسنل در سازمان ها موثر باشد.
ذهن آگاهی به معنی حضور در لحظه حال همانطور که تاثیر بسیار زیادی در روابط ما در روزمره دارد و باعث افزایش عملکرد و بهره وری ما در طول یک روز کاری می شود می تواند نقش مهم و پر رنگی در جلسات کوچینگ برای طرفین جلسه یعنی مراجع و کوچ داشته باشد
هدفگذاری کاربردی بعنوان یکی از چالش هایی که خیلی از افرادی که در جلسات با آن ها صحبت می کنم، مطرح شده است. برای همین در این نوشته تصمیم گرفتم روشی را که در جلسات کوچینگ بعنوان هدفگذاری به افراد کمک کرده است را در این مقاله بنویسم.