برای ورود یا بررسی یه کسب و کار مفاهیم دانش کسب و کار، زیر ساخت کسب و کار، اجزای کسب و کار و ابعاد کسب و کار وجود داره که لازمه باهاش آشنا بشیم، این مفاهیم کمک میکنه که ما بتونیم کسب و کار، نیازها یا نقاط ضعف و قوتش رو بهتر بشناسیم و در مراحل مختلف تصمیمهای سازنده رو بگیریم.
این دوره برای آموزش مهارت های کوچینگ در شرکتها و سازمانها طراحی شده که به اصلاح روابط بین بخشهای مختلف، افزایش تعلق سازمانی و افزایش بهره وری منجر میشه؛ این دوره هم میتونه به صورت گروهی از مخاطبان یا کاملا سازمانی برگزار بشه که در این صورت میتونیم بر اساس توافقهای آتی تغییراتی در نحوه اجرا و سرفصلها هم ایجاد کنیم.
دوره ها به صورت سازمانی یا دوره ای برگزار میشه سرفصلهای دروسش بعد از عارضه یابی بیشتر از 1000 کسب و کار کوچیک و متوسط ارایه شده، یعنی کاملا بومی سازی شده؛ اساتیدی که با ما همکاری میکنن اقلب از مدرسین دانشگاه تهران و سازمان مدیریت صنعتی هستن، بیزنس کوچها آموزش دیده زیر نظر فدراسیون بین المللی کوچینگ و با تجربه ارائه بیش از 800 ساعت خدمات بیزنس کوچینگ هستند و مدرکی هم که ارایه میشه شامل یه گواهی حضور در دورست و در صورت تمایل مدرکی از سازمان مدیریت صنعتی؛ ارزیابی دوره کاملا بر اساس عملکرد مخاطب توی کسب و کارخودش بررسی میشه و این یعنی ما تمام تمرکزمون روی کاربردی بودن دوره و اجرایی شدنش توی کسب و کار مخاطبانه
این دوره که توسط مهندس محمدرضا مصلح تدوین و تدریس میشه به سه روش در اختیار مخاطبانی که قصد یه هدف گذاری و برنامه ریزی اصولی رو دارن قرار گرفته، برای راحتی در انتخاب دو دوره غیر حضوری متنی و تصویری که هر دو کاملا رایگانه و روش سوم کارگاه حضوری یک روزه؛ این روش حاصل تجربیات جلسات توسعه فردی مراجعان مربی محمدرضا مصلح هست و مزیتش اینه که با شیب ملایمی شمارو به سمت یه برنامه ریزی اصولی هدایت میکنه، توی این روش شما فقط برای 20 ساعت از شبانه روزتون، به شکل شناور برنامه ریزی میکنین و فقط 4 ساعت از اون به کارهای جدید اختصاص پیدا میکنه که تا اینجا میشه 4 ساعت زمان اضافی؛ پس خیلی راحت برای خواب، تفریح و حتی اتفاقات غیر قابل پیش بینی زمان دارید و آروم شروع به ایجاد تغییرات مثبت و ساخت عادتهای جدید میکنیم. توی این مسیر 1)با یه روش اصولی هدف گذاری میکنیم، 2)اهدافمون رو خورد و اقدامات موثر رو طراحی میکنیم، 3)اولویت ها رو با توجه به جدول آیزن هاور مشخص میکنیم، 4)کارهای هر روزمون رو انجام میدیم و عملکردمون رو بررسی میکنیم.
در حالی که ایده "رهبر خدمتگزار" را می توان در آموزه های دینی و فلسفی در طول تاریخ یافت، مقاله ای که توسط رابرت کی گرین لیف در سال 1970 منتشر شد با عنوان "خدمتکار به عنوان رهبر" این مفهوم را به دنیای تجارت مدرن آورد. در آن، گرین لیف توضیح می دهد که چگونه یک رهبر خدمتگزار نیازهای دیگران را اولویت بندی می کند، آنها را برای دستیابی به اهدافشان توانمند می کند و از آنها حمایت می کند و در خدمت به خیر بیشتر سازمان یا جامعه است.
رهبران کسب وکار برای ایجاد چشم انداز و پشتیبانی از بزرگترین سرمایه شرکت یعنی افراد آن به مهارت و چابکی نیاز دارند.اوضاع پرفراز و نشیب امروز فرصت های فعال بودن ، کشف امکانات جایگزین و ایجاد اخلاق نوآورانه را که به دنبال راهکارهای جدید برای مقاومت در برابر وضع موجود است، بزرگنمایی می کند.
امروزه خیلی از اخبار رسانه های اجتماعی تعداد زیادی شعارهای انگیزشی را نشان می دهد که ما را در به آغوش کشیدن و جشن گرفتن شکست ها ترغیب می کند و می گویند شکست بهترین راه یادگیری است اگر از آن یاد بگیریم. تمام این تئوری ها عالی هستند اما چطور می توانیم حامی خودمان باشیم تا نسبت به شکست، شجاعت و خودباوری پیدا کنیم و یاد بگیریم و حرکت کنیم.
حتما این تجربه را دارید که در مورد موضوعی حرف می زنید تا به اقدام در مورد آن تصمیم بگیرید. با این نوع کار نوعی تعهد در خودتان نسبت به آن مسئله ایجاد می کنید. تعهداتی وجود دارند که زمانی در انسان شکل می گیرند که به کسی زنگ بزنیم یا از چیزی طرفداری کنیم مخصوصاْ اگر این مسئله برایتان هم معنادار باشد و هم واقعی، دو ویژگی که غالباْ در موضوعات با محوریت انسان قابل رویت هستند همراه با این نوع از تعهدات، مسئولیت های دیگری نیز وجود دارد که موجب تضعیف یا تشدید تعهد اولیه می گردد.
در دنیا تحقیقات گسترده ای بر روی میزان عملکرد و بهره وری کارکنان سازمان های بزرگ و متوسط انجام شده است که یکی از معروف ترین و معتبرترین موسسات گالوپ بوده است. تحقیقات گالوپ بر روی سازمان های دنیا نشان دهنده پایین بودن میزان تعامل و عملکرد و بهره وری کارکنان با آن ها بوده و نکته جالب اینکه کوچینگ سازمانی (که بر اساس صلاحیت های فدراسیون جهانی کوچینگ ICF اجرا می شود)با توجه به ماهیت این تحقیقات به میزان شگفت انگیزی می تواند به افزایش نرخ بهره وری و عملکرد پرسنل در سازمان ها موثر باشد.
ذهن آگاهی به معنی حضور در لحظه حال همانطور که تاثیر بسیار زیادی در روابط ما در روزمره دارد و باعث افزایش عملکرد و بهره وری ما در طول یک روز کاری می شود می تواند نقش مهم و پر رنگی در جلسات کوچینگ برای طرفین جلسه یعنی مراجع و کوچ داشته باشد
هدفگذاری کاربردی بعنوان یکی از چالش هایی که خیلی از افرادی که در جلسات با آن ها صحبت می کنم، مطرح شده است. برای همین در این نوشته تصمیم گرفتم روشی را که در جلسات کوچینگ بعنوان هدفگذاری به افراد کمک کرده است را در این مقاله بنویسم.
یکی از راه های افزایش فروش برای کسب و کارها ایجاد وفادارسازی مشتری برای ایجاد تکرار خرید آن ها از کسب وکار شماست و برای اینکه بتوانید وفادارسازی مشتری را برای کسب وکار و برند خود ایجاد کنید نیازمند انجام کارهای مدون و برنامه ریزی شده در کسب وکارتان می باشد در این مقاله 7 روش برای ایجاد وفادار سازی مشتری بیان شده است که می توانید از آن در کسب و کار خودتان استفاده کنید.
کوچینگ تیمی بعنوان فرآیندی که در تیم های سازمان ها کمک می کند که افزایش تعاملات پرسنل با سازمانها و یکپارچه سازی و هماهنگ سازی بخش های مختلف سازمان با همدیگر رقم بخورد. همچنین کوچینگ تیمی به تیم های سازمان ها کمک می کند که چالشهای اصلی عدم رشد و پیشرفت تیم ها در جهت اهدف سازمان استخراج شده و راهکارهای مناسب و مخصوص تیم در جهت اهداف سازمان تعیین شود.